SAIGON CAPHE AMSTERDAM GELDERLANDPLEIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saigon Caphe Amsterdam Gelderlandplein. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 18:21 Heerlijk gegeten.
2 aug 2022 om 17:57 I asked for a salad without shrimp
16 jul 2022 om 21:50 prima
6 jul 2022 om 8:29 Zeer slecht, weinig groete in de thaise bami met garnalen en groente, 2 garnalen, vette en onduidelijke smaak, 2 verschillende bami gebruikt. en veels te duur. de thaise kerrie met beef was vet, vieze bruine kleur, en het vlees vol met randen vet
15 jun 2022 om 20:16 Was heerlijk
29 mei 2022 om 13:18 De bestelling was geplaatst om 18.30 voor bezorging om19.30, op de website ging de bezorg tijd van 24 minuten naar 28 minuten en dan 29 minuten. Om 20.00, het restaurant gebeld, ze hadden geen bestelling van thuisbezorgd ontvangen. Heel slecht .
4 mei 2022 om 20:06 I paid 18euro for an order excluding the 2,79 delivery. To my disappointment i only see the rice the meat is missing. If only i can upload a photo of it here. Really bad! I could not recommend it
26 apr 2022 om 14:57 Het eten is niet bezorgd.
9 apr 2022 om 9:15 They forgot my paid for papaya salad and didn’t even apologize
4 apr 2022 om 19:52 Delicious Pho with tofu unfortunately it wasn’t hot enough for my taste. Please add some more fresh chillies to your orders just as you do in the restaurant
18 jan 2022 om 20:06 Heerlijk gegeten!
19 dec 2021 om 9:57 Bahn mi veggies didnt taste fresh. Springrolls were very expensive regarding its miniature size and also cold. Taste was good but the whole order was kinda so-so